Dünya

Hollanda’da 100 bin euroluk ödül için 50 saat boyunca dans ettiler

Hollanda'da müşterek monitör kanalının düzenlemiş olduğu "Dans Maratonu" isimli sanlı yarış programında 200 kişi, 100 bin euroluk mülk ödülü için 50 saat boyunca dans etti.

Hollanda’da 100 bin euroluk ödül için 50 saat boyunca dans ettiler
17-10-2021 20:53

Hollanda'da SBS 6 kanalının düzenlemiş olduğu De Dansmarathon (Dans Maratonu) anlı şanlı yarış programı kamuoyunun tepkisine sebep oldu. Yarışmaya eklenmiş olan 200 kişi, 100 bin euroluk servet ödülü için minimum molayı vererek 50 saat boyunca dans etmesi, Netflix'in pop dizisi Squid Game'e benzetildi.

Akciğer hastalarının tedavisi için dayanak noktası sağlamayı amaçlayan ve perşembe haset başlamış olan yarışmaya, 100 çiftten oluşan 200 dansçı katılırken, 1'i finalde kazanmak kadar bütün 2 yarışçı sedyeyle hastaneye kaldırıldı.

Katılımcılar, hem görsel kendisine aynı zamanda ekipmanla daima kendisine izlendiler

Eleştirilere cevap sağlayan SBS 6, iştirakçilerin güvenliği dair tek devir düşünce duymadıklarını anlatım ederek, kâffesi katılımcılar programdan geçmiş satır satır tarandığını aktardı. Katılımcıların, izlence boyunca hem görsel kendisine aynı zamanda ekipmanla daima kendisine izlendiklerini anlatım fail SBS 6, esenlik kadrosunun 56 insandan oluştuğunu açıkladı.

Yarışma boyunca 35 dakika ıtlak sağlayan ikiz 100 bin euronun kazananı oldu

Dün evcil saatle 22.30'da sona ermiş yarışmada, katılımcılar elden yeme, içmece ve abdesthane gereksinimi için ıtlak verdi. 50 saatlik yarış boyunca bütün 35 dakika ıtlak sağlayan Twatha ve Jermaine anlı şanlı ikiz müsabakanın kazananı oldu. De Dansmarathon finalini ise 1 milyondan aşkın bireyin izlediği bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?