Spor

Demir yumruk Sırbistan yolunda

Isparta Belediyespor Kulübü Boks Takımı sporcusu Ramazan Demir Zonguldak'ta meydana getirilen kibar Türkiye Şampiyonasında 51 kilogramda bir numara yerine kıymetli madalyanın sahibi oldu. Milli sportmen Ramazan Demir 25 Ekim'de Sırbistan'da yapılacak Dünya Şampiyonasında Türkiye'y

Demir yumruk Sırbistan yolunda
05-10-2021 11:15

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, böke Ramazan Demir ve Antrenörü Melikşah Sarıca'yı onama ederken, başarılarından çevre kutladı ve altınla ödüllendirdi. Isparta Belediyespor Kulübü sporcuları ve Isparta'nın spor branşında akıbet dü yıldan beri ehemmiyetli başarılar elde ettiğini kail Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor'un 2. lige yükselmesi ve gene pakt ve ferdî sporlarda tahsil edilen Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarının menfaatlerini akıbet aşama mutlu ettiğini belirtti.

Tüm sporcularla şişman müşterek alım çalım duyduklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, akıbet kendisine Belediyespor Kulübü Boks Takımı sporcusu Ramazan Demir'in Türkiye Şampiyonluğu elde ettiğini aktarırken, başarısından çevre kutladı. Başdeğirmen, “Türkiye Şampiyonluğunun, Balkanlara, Avrupa'ya, Dünya'ya da çıkması lazım. Avrupa ve Dünya müsabakalarında İstiklal Marşımızı söyleteceğine inanıyorum ve bunu bekliyorum. Belediyespor Kulübü sporcumuz kendisine bizi ve ülkemizi en elleme halde özümleme edeceğin inancındayım” dedi.

Isparta'nın spor altyapısını geliştirdiklerini tamlayan Başkan Başdeğirmen, 17 bölge endüstrisi yapıldığını, 3 cahillik merkezinin bayılmak neredeyse olduğunu, üç sayı spor salonu, yegâne de nısıf olimpik yüzme havuzu inşaatlarının da başladığını söyledi.

Isparta'ya 2 sayı de UEFA standartlarında bireşimli zeminli ayak topu endüstrisi yapımının bulunduğunu kaydeden Başdeğirmen, “Bu yatırımlar Isparta'mızda bugüne genişliğinde sıfır şeylerdi. Bunlar öğrencilerimize, gençlerimize, çocuklarımıza spor altyapıları hazırlıyor. Amacımız bu spor tesislerinde birçok Ramazan Demir'leri yetiştirebilmektir. Daha dobra çalışmaları, başarıları şehrimize kazandırmaya bitmeme edeceğiz” halinde konuştu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in destekleriyle şampiyonaya en elleme halde hazırlandıklarını tamlayan Milli sportmen Ramazan Demir, “25 Ekim'de Sırbistan'da Dünya Şampiyonası var. Şampiyonada belediyemizi, şehrimizi, ülkemizi en elleme halde özümleme ederek, İstiklal Marşımızı okutmak istiyorum” görüşlerinde bulundu.

Muhammed Enes Yapalıkan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?